Rólunk

Otthonunk

A 21 éves Napsugár Idősek Otthona Önt is szeretettel várja lakói közé Budán a Sas-hegyen. Várunk minden biztonságra vágyó, akár gondozásra szoruló idős embert, a 15 éve sikeresen működő 50 fő ellátására alkalmas bentlakásos Otthonba!

Tisztelt Nyugdíjasok!

Elegáns környezetben, több mint 470 négyszögöles parkosított kertben, 15 éve sikeresen működik az 50 fős bentlakásos otthon. Magánintézményünkben magas színvonalú, teljes körű ellátást biztosítunk. Gondoskodunk a napi négyszeri étkezésről, a tiszta ruházatról, ágyneműről, takarításról. Nálunk folyamatosan szállodában érezheti magát annyi többlettel, hogy szakképzett ápolóink a nap 24 órájában rendelkezésére állnak. Az egyéni gondozási terv alapján – figyelembe véve az ellátott személy fizikai, mentális állapotának helyzetét – végezzük az ápolást, gondozást. Biztosítjuk a gyógyszerbeszerzést, a szakorvosi ellátáshoz és a kórházi kezeléshez való jutást. Az otthon könnyen megközelíthető az épület előtt és az udvarban is lehetőség nyílik a parkolásra. A négyszintes, tetőtér beépítéses, liftes épület korszerűen kialakított és teljes mértékben felszerelt. A földszinten van a konyha, az étterem, az orvosi szoba és az érdeklődők fogadására szolgáló recepció. Az épületben 15 db egyágyas szoba, 15 db kétágyas, fürdőszobás szoba és 2 db tágas apartman található. Valamennyi lakrész egy szobából és egy fürdőszobából áll (wc, mosdó, zuhanyzó).
többféle szabadidős program közül választhatnak: kertészkedés, bográcsozás, közös torna, kirándulás, filmvetítés, zenés esték stb. Elérhető szolgáltatások: kozmetikus, fodrász, manikűrös, pedikűrös. Természetesen a nap bármely időpontjában lehet látogatókat fogadni. Látogasson meg minket, szeretettel várjuk egy kötelezettségektől mentes, személyes beszélgetésre!

Munkatársaink

Munkatársaink két nagy csoportból állnak: ápolók és kisegítő személyzet.Az ápolók mind közép vagy felsőfokú végzettséggel rendelkező ápolók, szociális gondozók.Az ápolók munkáját az intézetben már lassan több, mint tíz éve dolgozó főnővér vezeti. Őt hozzátartozók és bent lakó ápoltjaink is nyugodt szívvel kereshetik problémáikkal, kérdéseikkel.A kisegítő személyzet tagjai: a gondnok/karbantartó, aki a bent lakók és intézet technikai problémáinak elhárításáért felelős, továbbá a konyhai és takarítószemélyzetből áll. Mindenki a saját munkaterületén több tíz éves tapasztalattal bír, és a bent lakók kényelméért abszolút elkötelezettséggel rendelkezik.

Zöld környezet

A budai oldal egyik legszebb részén, friss levegővel és családias hangulattal.

Ellátás

Napi ötszöri étkezés, tiszta ruha, ágynemű és takarítás.

Kert

Elegáns környezetben, több mint 470 négyszögöles parkosított kertben.

Gondozás

24 órában rendelkezésre álló szakképzett ápolók. Ápolás és gondozás egyéni terv alapján. Biztosítjuk a gyógyszerbeszerzést és a kezeléshez való jutást.

Elrendezés

Négyszintes, liftes épület, teljesen felújítva. (2021.augusztus) 15 db egyszemélyes, 15 db kétszemélyes és 2 db tágas apartman. Előszoba beépített szekrénnyel, szoba és fürdőszoba.

Programok

Rengeteg szabadidős tevékenység közül választhatnak, minden héten heti programok. Kertészkedés, bográcsozás, gyógytorna, közös torna, filmvetítés, kirándulás, zenés esték stb.